لیست اخبار صفحه :580
دکتر محمد رضایی: با توزیع به موقع داروی بیماران کرونا در بین داروخانه های زیرمجموعه از اجتماع افراد در محل داروخانه 13 آبان جلوگیری شد

دکتر محمد رضایی: با توزیع به موقع داروی بیماران کرونا در بین داروخانه های زیرمجموعه از اجتماع افراد در محل داروخانه 13 آبان جلوگیری شد

مدیر داروخانه 13 آبان در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: تجمع بیش‌ازحد بیماران کرونا در محل داروخانه 13 آبان این شائبه را ایجاد کرد که ازدحام آنها گاها باعث شیوع بیماری خواهد شد. با تقسیم‌بندی دارو در بین داروخانه‌ها، امکان دسترسی به داروی بیماری کرونا تسهیل پیدا کرد. توزیع تجهیزات در مجموعه داروخانه‌های 13 آبان در بیمارستان‌هایی که زیرمجموعه این هلدینگ است به خوبی انجام گرفت. معاونت های درمان و غذاودارو همکاری بسزایی با ما داشتند. بحث فاصله گذاری با وجود فضای ناکافی در داروخانه 13 آبان به خوبی رعایت شد. با وجود تحریم ها و کمبود دارو با مشکلات عدیده و مراجعات زیاد بیماران به داروخانه مواجه هستیم.

وقتی کاری برای دیگری انجام می‌دهی دنیا قشنگ‌تر می‌شود
گفت‌وگوی اعضای جمعیت مردمی امام رضایی‌ها با مستندسازان روابط عمومی دانشگاه

وقتی کاری برای دیگری انجام می‌دهی دنیا قشنگ‌تر می‌شود

سه عضو جمعیت مردمی امام رضایی ها با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت وگو کردند. تمام بچه هایی که داوطلب بودند دلی حضور پیدا کردند. جمعیت امام رضایی ها نیروی های داوطلب را سازماندهی می کند. روحیه دادن به کارکنان برای ما خیلی اهمیت داشت، جشن و شادی را داخل اتاق های بیمارستان می بردیم. برنامه این بود که ما کانال بین بیمارستان و خیرین باشیم و کارهای خلاقانه انجام بدهیم. در واقع ما برای بیمارستان کار نکردیم حضور ما در بیمارستان حال ما را خوب کرد. مدیر بیمارستان در کنار ما بود و هیچ وقت در اتاق به روی ما بسته نبود. رئیس و مدیر بیمارستان نظارت روی کار داوطلبان داشتند و کارهای مربوط به آنها را پیگیری می کردند. وقتی کاری برای دیگری انجام می دهی دنیا جای قشنگ تری می شود. سعی کردیم کادر درمانی را خوشحال کنیم تا خستگی آنها از بین برود. برای انجام کار خیر فقط همت و غیرت لازم است.

اسحاق علافی: بیماران مانند خانواده من هستند و هیچ‌گونه تفاوتی ندارند

اسحاق علافی: بیماران مانند خانواده من هستند و هیچ‌گونه تفاوتی ندارند

اسحاق علافی از کارکنان خدمات آی سی یو بیمارستان امیراعلم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: هرکاری انجام می‌دهم انجام وظیفه است؛ بهترین سرمایه اخلاق نیک است و از این بابت خداوند را هزاران بار شکر می‌کنم. کرونا از جنگ هم بدتر بود و ما با جانمان بازی کردیم. کار در بخش آی سی یو را دوست دارم و بیماران مانند خانواده من هستند و هیچ‌گونه تفاوتی ندارند. در ابتدای کرونا امکانات کم بود و سختی فراوان کشیدیم ولی بعد از مدتی به همت مسئولان امکانات فراهم شد و خیلی از مشکلات کادر درمان کمتر شد.

رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی در شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت دانشگاه علم و صنعت

رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی در شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت دانشگاه علم و صنعت

آئین رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی با حضور دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت، دکتر سینا مرعشی، مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر سعید تأملی و دکتر محمدرضا قیوم زاده، معاونان فنی و اجرایی و مسئولان معاونت بهداشت و نيز مجریان این طرح ظهر روز یکشنبه 30 شهریور 99 در محل آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت در خیابان بهشت برگزار شد.

رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی در شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی در شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون بهداشت دانشگاه در مراسم رونمایی از سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی با بیان اینکه در بحث مسائل بالینی یکی از مهم‌ترین بحث‌های جدی ما بحث آزمایشگاه است گفت: دقت، کیفیت، سرعت و کاهش هزینه‌ها و از همه مهم‌تر «عدالت در دسترسی» همیشه دغدغه سیستم‌های درمانی و بهداشتی در کشور بوده است.

دکتر مهران فرزادنژاد: پیگیری نکردن و به تاخیر انداختن درمان بیماری می تواند ضربه بیشتری را به بیمار وارد کند

دکتر مهران فرزادنژاد: پیگیری نکردن و به تاخیر انداختن درمان بیماری می تواند ضربه بیشتری را به بیمار وارد کند

معاون اجرایی داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» گفت: در پساکرونا باید به سلامت کادر درمانی بیشتر توجه کنیم. با رعایت اصول بهداشتی مثل زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی می‌توانیم برای پیگیری درمان به مراکز درمانی مراجعه کنیم. در مرحله اول ما بیشتر بر روی تأمین وسایل حفاظت فردی کادر درمان و کارکنان و تهیه و خرید اقلام موردنیاز تمرکز کرده بودیم. شرایط همانند زمان جنگ بود و کارکنان داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها و همچنین مدیران به‌صورت شبانه‌روزی درصحنه حضور داشتند. ممکن است کمبودها باعث کاهش سطح کیفیت کار ما شده باشد ولی ما از همان روز اول برنامه‌ خودمان را می‌دانستیم، بنابراین غافلگیر نشدیم. سابقه‌ داروخانه‌های بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران به زمان جنگ برمی‌گردد و درگذشته نیز توانسته بودیم چندین بحران را بگذرانیم. بزرگ‌ترین دستاورد کرونا، تجربه‌ همدلی بسیار بالا بین کارکنان بود.

رضا آسیابی: روابط عمومی در بحران ها از لحاظ مدیریت رسانه ای و افکار عمومی در جایگاه خاصی قرار دارد

رضا آسیابی: روابط عمومی در بحران ها از لحاظ مدیریت رسانه ای و افکار عمومی در جایگاه خاصی قرار دارد

مسئول روابط عمومی بیمارستان سینا در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در روزهای اول بحران کرونا، ترس زیادی در جامعه حاکم بود. برای کاهش استرس، برنامه های آموزشی صوتی و تصویری از استادان بیمارستان تهیه و در فضای مجازی نشر داده می شد. در حیطه مستندسازی بحران کرونا سعی کردم با تمام وجود کار کنم و وظیفه خود می دانستم جانفشانی های همکارانم را که در خط مقدم مبارزه بودند ثبت کنم. با توجه به منطقه استراتژیکی که بیمارستان سینا واقع شده، تقریبا همیشه در حال آماده باش است. روابط عمومی در بحران ها از لحاظ مدیریت رسانه ای و افکار عمومی در جایگاه خاصی قرار دارد. در کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا، انصافا مدیریت مشارکتی قابل درک بود.

دکتر کریمی: پروژه مهدی کلینیک متعلق به کشور و تابلوی افتخارآفرینی از تاب‌آوری و مدیریت پویا در عرصه سلامت و آموزش پزشکی است
بازدید رئیس دانشگاه و مسئولان سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت از پروژه مهدی کلینیک و پارکینگ بیمارستان امام خمینی

دکتر کریمی: پروژه مهدی کلینیک متعلق به کشور و تابلوی افتخارآفرینی از تاب‌آوری و مدیریت پویا در عرصه سلامت و آموزش پزشکی است

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، به همراه دکتر رضا عوض پور رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه و دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، از مهدی کلینیک و پارکینگ بیمارستان امام خمینی بازدید و به‌منظور تأمین تجهیزات این دو پروژه رایزنی کردند.